fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Необхідно знайти злочинців, що напали на Тетяну Чорновіл – депутат ПР

 Депутат Партії регіонів Євген Балицький заявив, що подія з Тетяною Чорновіл цієї ночі підлягає ретельному розслідуванню, яке має бути проведена в найкоротші терміни. За його словами, ті, хто винен у побитті журналістки, не повинні розгулювати на волі – вони повинні перебувати там, куди сонячне світло потрапляє лише крізь прути решітки.

«Це перше. Друге. Очевидно, будь-яке насильство щодо будь-якої людини, незалежно від її політичних поглядів або професійної діяльності, підлягає осуду», – додав Балицький.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

При цьому він звернув увагу на те, що шум, який піднявся в ЗМІ через побиття Чорновіл, грає на руку опозиції. Як зазначив депутат, Майдан згасає, а опозиція це розуміє, як і те, що порив громадян необхідно чимось підживлювати.

«Я нікого не хочу звинуватити. Ім’я винних може назвати лише суд. Просто є очевидна річ – будь-яке нагнітання обстановки, будь-які конфлікти в суспільстві не вигідні владі. Влада намагається гасити пожежу, розпалювати полум’я ненависті – зараз виключно справа представників опозиції», – сказав Євген Балицький.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Як він вважає, опозиції потрібен черговий привід для того, щоб зібрати людей в неділю на Майдані, інакше їм доведеться розписатися у власному безсиллі.

«Я бажаю Тетяні якнайшвидшого одужання. А той, хто організував на неї це зухвалий напад, повинен понести відповідальність», – додав політик наостанок.

Читайте також: