fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Янукович несе відповідальність за побиття Чорновіл – Тимошенко

Екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко прокоментувала побиття журналістки Тетяни Чорновіл. На думку опозиціонерки, президент України Віктор Янукович несе за це персональну відповідальність. Крім того, екс-прем’єр закликала українців пікетувати резиденцію президента «Межигір’я» з вимогою його відставки. Про це стало відомо зі сторінки партії «Батьківщина» в «Твіттері».

«Хіба ми готові повірити, що побиття Тетяни Чорновіл, спалення машин активістів Майдану, нападу – це випадковість!?», – дивується Юлія Тимошенко.

Втім, відзначила Тимошенко, Янукович несе відповідальність не тільки за «криваве насильство над Тетяною Чорновіл». Він відповідає за все, наголосила Тимошенко, що відбувалося в Україні останнім часом. Після цього Тимошенко закликала всіх українців кожен день о 19:00 приходити на Майдан Незалежності.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Мільйонною силою провести ходу в лігво тирана – в Межигір’я – і вимагати його відставки», – закликала Юлія Тимошенко.

На думку опозиціонерки, потрібно сформувати в Україні, «під мирним тиском Євромайдану», новий центрвиборчком. Після цього потрібно сформувати тимчасовий технічний уряд України. Цей уряд, додала Тимошенко, буде діяти до обрання в Україні нового президента.

Раніше повідомлялося, що активістку і журналістку Тетяну Чорновіл цієї ночі сильно побили на трасі поблизу міста Бориспіль. Зокрема, зловмисники витягли Чорновіл з власного автомобіля. Варто відзначити, що раніше Тетяна Чорновіл знімала вдома міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генерального прокурора України Віктора Пшонку. Під час останньої зйомки за журналісткою стежили бійці «Беркута». Додамо, що інформацію про будинок Віталія Захарченка журналістка таки встигла оприлюднити.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Пшонка заявив, що до вечора очікуються перші результати розслідування побиття Чорновіл.

За матеріалами: twitter.com, pravda.com.ua

Читайте також: