fbpx
Шоу-бізнес

Микита Джигурда може сісти у в’язницю за новий кліп

Скандально відомому шоумену Микиті Джигурді загрожує кримінальна відповідальність через його творчість. Для того щоб виділитися з натовпу, цього року він захопився вельми оригінальною ідеєю – створенням скандальних відеопародійй. Так, перше творіння зірки «Опа Джигурда» було створено як аналог хіта популярного репера PSY Gangnam Style. Незабаром за ним пішло ще дві роботи – «Армен Джігурдамен» і «Пірати астральних морів».

На Новий рік Микита Джигурда не залишив своїх шанувальників без подарунка і презентував нове відео під назвою «Сантаджігурда або Джігурденс». Цього разу епатажність артиста просто зашкалює, а іноді навіть виходить за рамки вседозволеності. Приміром, в новій роботі Микита Джигурда не побоявся постати в ролі Ісуса Христа, якого розпинають. Згідно з новою статтею в КК РФ «Про образу почуттів віруючих», шоумену за таке блюзнірство і наругу над почуттями віруючих загрожує кримінальна відповідальність.

Головні ролі в новому творінні, крім Микити Джигурди, виконують його дружина Марія Анісіна і їхні маленькі діти. Останні виступають в ролі танцюючих коней.  

Микита Джигурда – «Сантаджігурда або Джігурденс» (відео):

Читайте також: