fbpx
Політика

Опозиція не боїться арештів – В. Кличко

В. Кличко вважає, що арешти опозиціонерів стануть помилкою влади.

 Лідер партії “УДАР” Віталій Кличко вважає, що арешт лідерів опозиції, якщо такий відбудеться, стане фатальною помилкою влади. Про це він сказав на брифінгу у Будинку профспілок, передає кореспондент УНН.

 Він підкреслив, що опозиція не боїться арештів.

 “На сьогоднішній день дуже висока температура в суспільстві і, не дай Боже, відбудеться арешт навіть не лідерів, а звичайних людей, які беруть участь в демонстрації, це підвищить і так високу температуру”, – сказав В. Кличко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 “Сподіваюся, що чергову помилку влада робити не буде”, – зауважив нардеп.

 Зазначимо, СБУ відкрила два кримінальних провадження за статтею 109 Кримінального кодексу (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення держвлади). Про це 20 грудня з трибуни у ВР повідомив Генеральний прокурор України Віктор Пшонка. Народний депутат Арсеній Яценюк повідомив, що у цьому провадженні проходять він та ще інші лідери опозиції. Нагадаємо, нещодавно народний депутат від “УДАРу” Валерій Карпунцов заявив, що відкриття кримінального провадження СБУ щодо нібито намагань повалення конституційного ладу та захоплення державної влади з боку опозиції має виключно політичне підґрунтя.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Джерело: УНН

Читайте також: