fbpx
Спорт

Ми пропонували Тайсону Ф’юрі бій, але його команда продовжує відповідати, що він ще не готовий – Кличко-молодший

Т. Фьюрі відмовився від бою з В.Кличко, бо ще не готовий.

  Команда англійського боксера Тайсона Ф’юрі відмовилася від бою з абсолютним чемпіоном світу з боксу у суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком, аргументувавши це тим, що британець доки не готовий для зустрічі з українцем. Про це в інтерв’ю британському радіо On The Ropes Boxing Radio сказав сам В.Кличко, передає УНН.

 "Ми пропонували Тайсону Ф’юрі бій, але його команда продовжує відповідати, що він ще не готовий. Я не упевнений, що це виходить саме від нього, але однозначно від його команди. Думаю, що якщо Ф’юрі і далі успішно виступатиме, то наш бій коли-небудь відбудеться. При цьому я дуже шкодую, що бій Тайсона Ф’юрі і Девіда Хея не відбудеться через травму останнього. Це був би цікавий поєдинок", – розповів Кличко-молодший.

 Нагадаємо, під час вечору боксу 5 жовтня в Москві суперчемпіон світу WBA, володар поясів IBF, IBO і WBO українець Володимир Кличко за очками переміг у 12-раундовому поєдинку “регулярного” чемпіона світу за версією WBA росіянина Олександра Повєткіна. Одразу після програшу команда останнього почала говорити про необхідність проведення бою-реваншу.

 Джерело: УНН

Читайте також: