fbpx
Політика

Ляшко кличе всіх до суду у справі «васильківських терористів»

 Народний депутат України Олег Ляшко закликав громадян приєднатися сьогодні, 23 грудня, до нього і відправитися до суду над політичним в’язнями Ігорем Мосійчуком, Сергієм Бевзом і Володимиром Шпарою. Як він нагадав, ці три чоловіки незаконно сидять за ґратами 2 роки і 4 місяці у справі «васильківських терористів».

За його словами, це політична розправа за принципову позицію цих чоловіків, які зупинили незаконне виділення багатьох земельних ділянок в Василькові, які боролися з ігровим бізнесом і ламали корупційні схеми місцевої влади.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Звинувачення висмоктані з пальця: нібито Мосійчук, Бевз та Шпара готували теракт – демонтаж пам’ятника Леніну у Василькові. Але насправді цей пам’ятник був демонтований місцевою владою ще до їх затримання. Тобто це чистої води репресії режиму Януковича», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

У зв’язку з цим, він закликав усіх небайдужих громадян відправитися в суд, зазначивши, що в майбутньому « машина політрепресій» може дістатися до будь-кого.

Олег Ляшко нагадав, що засідання суду буде проходити о 15:00 в будівлі Києво-Святошинського районного суду, який розташований на вулиці Мельниченка, 1 .

Читайте також: