fbpx
Політика

«Партія регіонів» закликала мітингувальників зустріти Новий рік вдома, у колі близьких і рідних людей

Представник «Партії регіонів» Михайло Чечетов вважає, що жителі країни повинні зустрічати Новий рік вдома, у колі сім’ї, а вирішенням політичних питань повинні займатися політики. Заява першого заступника голови парламентської фракції «Партії регіонів» Михайла Чечетова прозвучала сьогодні, 22 грудня.

 Повідомляється, що в неділю було прийнято рішення про призупинення акції на підтримку курсу президента України. Нагадаємо, що ця акція була оголошена її організаторами безстроковою, а прихильники чинної влади збиралися в Маріїнському парку української столиці. За словами Михайла Чечетова, «більшість учасників мітингів у столиці – це нормальні, адекватні, прості люди з усіх регіонів країни, які не хочуть чвар і розколів». Представник «Партії регіонів» підкреслив, що люди «прагнуть миру, хочуть жити, працювати, ростити дітей і радіти життю».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Ми закликаємо їх повернутися в свої сім’ї, зустріти новорічні свята в колі близьких і рідних людей», – підкреслив Михайло Чечетов і звернувся до тих, хто «використовує простих людей, хто намагається затримати громадян на мітингах». Михайло Чечетов звернувся до деяких представників опозиції, які, за словами політика, «намагаються підім’яти Майдан під себе і на спині Майдану в’їхати в президентське крісло».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Люди повинні роз’їхатися по домівках, зустріти новорічні свята в теплому колі сім’ї, зі своїми близькими. А політикою повинні займатися політики», – резюмував представник «Партії регіонів» Михайло Чечетов.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: