fbpx
Політика

Вустами Пшонки говорив Янукович – Аронець

 Представник партії «Свобода» Олександр Аронець вважає, що, так як Віктор Пшонка є кумом Віктора Януковича, можна констатувати, що саме президент України говорив устами генерального прокурора, коли той виступав перед депутатами в сесійній залі Верховної Ради. У зв’язку з цим, як зазначив Олександр Аронець, спрогнозувати подальші дії української влади досить просто.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Суть таких дій зводиться до такої тези: "мітингувальники грубо порушуючи громадський порядок, не підкоряючись "законним" вимогам працівників міліції, нахабно билися об кийки і кулаки беркутівців, через що сотні працівників міліції отримали пошкодження різного ступеня тяжкості. Тому потрібна справедливість і об’єктивність у розслідуванні"», – написав він у себе на сторінці в Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, в кінцевому підсумку ні «Беркут», ні міліцію ніхто карати не буде, оскільки, в зворотному випадку, нікому буде захищати фальсифікацію на майбутніх виборах.  

Читайте також: