fbpx
Шоу-бізнес

Робін Райт і Бен Фостер побралися

  Як стверджують західні таблоїди, колишня дружина актора Шона Пенна, актриса Робін Райт, заручилася зі своїм молодим бойфрендом – актором Беном Фостером. Слід зауважити, що у пари різниця у віці в 14 років.

Близькі до актриси люди повідомляють, що Робін Райт після розставання з Шоном Пенном досить довго не могла зважитися на створення нової сім’ї, однак тепер цей момент настав і вона дуже щаслива, що прийшла до цього. Один з її друзів заявив, що актриса зараз думає лише про весілля і постійно піднімає цю тему під час спілкування.

Нагадаємо, що Бен Фостер і Робін Райт познайомилися в 2011 році, коли знімалися разом у фільмі «Бастіон». При цьому зустрічатися вони почали лише через рік.

Якщо інформація про їхнє весілля підтвердиться, то для Робін Райт це буде вже третій шлюб, у той час як для Бена Фостера – перший.

На даний момент Бен Фостер зайнятий на знімальному майданчику фільму про Ленса Армстронга, де грає головну роль. Незабаром його можна буде побачити у фільмі «Вцілілий».

Робін Райт ж скоро з’явиться на телебаченні у другому сезоні серіалу «Картковий будиночок», де вона грає дружину героя Кевіна Спейсі.

Читайте також: