fbpx
Шоу-бізнес

Бібер не йде зі сцени, він просто бешкетує

Усі шанувальники канадського співака Джастіна Бібера можуть спати спокійно – їх кумир не піде зі сцени, в усякому разі, найближчим часом. Про це повідомив менеджер виконавця Скутер Браун.

Як зазначив представник Бібера, журналісти зробили помилковий висновок, прослухавши лише частину інтерв’ю, насправді ж 19 -річний поп-ідол просто «пустував», в чому сам пізніше і зізнався. Співак збирається просто зробити перерву в музичній кар’єрі, щоб зайнятися письменництвом і відпочивати. «Він вперше з 12 років приділить час собі самому», – заявив Браун.

Нагадаємо, в інтерв’ю лос-анджелеській радіостанції Power 106 Джастін Бібер заявив, що після запису нового альбому хоче «забратися до біса з музичної індустрії». З чого був зроблений висновок про завершення його музичної кар’єри. Інформація про те, коли ж новий альбом побачить світ, і як він буде називатися, досі відсутня.

Всього на рахунку юного виконавця три сольні альбоми і ряд реміксів. Останнє його світове турне називалося Believe Tour (на підтримку збірки Believe).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: