fbpx
Футбол

Офіційно: Михайло Фоменко у збірній України до 2015 року

У п’ятницю, 20 грудня, в українському Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому було розглянуто ряд важливих питань, в тому числі були підведені підсумки виступу національної збірної України. Зі звітом виступив головний тренер української збірної Михайло Фоменко і, відзначимо, що Виконком визнав роботу Михайла Фоменка біля керма національної команди задовільною.

Важливим є те, що з Фоменком було продовжено трудову угоду і, таким чином, фахівець продовжить працювати зі збірною України до 2015 року.

Під час сьогоднішнього засідання в Будинку футболу було заслухано доповідь Максима Бондарева, який займає посаду виконавчого директора української Федерації футболу. Також було затверджено проект міжнародного календаря матчів національних збірних команд на наступний, 2014 рік.

Нагадаємо, що Михайло Фоменко прийняв збірну України з футболу під час відбіркового циклу на чемпіонат світу-2014. Жовто-сині перебували тоді в нижній частині турнірної таблиці своєї відбіркової групи, після осічок в іграх проти Молдови та Чорногорії. Мало хто вірив, що збірна України зможе повернути собі шанси на поїздку на Мундіаль. Однак Михайло Фоменко і його команда зробили, здавалося, неможливе. Збірна України в підсумку посіла друге місце у своїй відбірковій групі, а путівка до Бразилії була програна за сумою двох матчів одній з найбільш титулованих збірних світу – національній команді Франції.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: