fbpx
Економіка

Електронні ключі

  Цифровий підпис є своєрідним захистом звітності, що надсилається «електронкою». Однак сфера застосування підпису не обмежується лише звітуванням. Платники податків також можуть укладати з іншими суб’єктами господарювання договори в електронній формі.

 Крім того, електронні ключі від Міндоходів дають можливість експортерам та митним брокерам подавати митні декларації до оформлення в електронному вигляді через мережу Інтернет.

 Отримати посилені сертифікати відкритих ключів підприємства, установи, організації та фізичні особи можуть безкоштовно.

 Для забезпечення більш комфортних умов отримання послуг електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) від АЦСК ІДД Міндоходів фізичними та юридичними особами, економії робочого часу та забезпечення безкоштовними послугами ЕЦП більшої кількості суб’єктів господарювання АЦСК ІДД Міндоходів розпочинає формування посилених сертифікатів ключів з подовженим строком дії.

 Вже з 01 листопада 2013 року для всіх клієнтів АЦСК ІДД Міндоходів посилені сертифікати ключів формуються строком дії до двох років.

 Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua.

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходов в Донецькій області

Читайте також: