fbpx
Новини Євромайдана

Віталій Кличко: “Потрібно продовжувати протести”

 На думку одного з лідерів української опозиції, лідера політичної сили «УДАР» Віталія Кличка, український Євромайдан приносить свої плоди. Про це політик заявив сьогодні, 20 грудня, коментуючи рішення українського парламенту звільнити учасників протестних акцій, які були затримані на Євромайдані.

«Верховна Рада України виконала одну з найважливіших вимог: всі затримані демонстранти тепер на волі. Також дуже важливий той факт, що ті співробітники правоохоронних органів, які застосовували силу щодо демонстрантів, понесуть покарання. Таким чином, можна сказати, що наші протести приносять свої плоди. Зараз важливо, щоб після того, як наш президент уклав договір з Російською Федерацією, ми не припиняли протести», – прокоментував ситуацію Віталій Кличко.

За словами опозиціонера, Україна готова дружити з Росією на рівних, однак до відродження Радянського Союзу вона не прагне.

«Не для того українці вийшли на вулиці, щоб дожити до нового Радянського Союзу. Ми готові дружити на рівних», – додав Віталій Кличко.

За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: