fbpx
Спорт

Василь Ломаченко не виключив своїх виступів за команду “Українські отамани” в плей-офф WSB

 В. Ломаченко може виступити за "Українських отаманів" у плей-офф WSB.

  Цьогорічний дебютант професіонального рингу Василь Ломаченко не виключив своїх виступів за команду “Українські отамани” у плей-офф четвертого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB), повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

 “Якщо не буде ніяких накладок з моїми боями на професійному рингу, то все може бути. А тим паче, якщо до команди окрім мене підтягнуть Сашу Усика, та до нас приєднаються Гвоздик та Берінчик, то звичайно, я гадаю, всі прийдуть на допомогу”, — заявив В. Ломаченко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Після трьох матчових зустрічей “Українські отамани” лідирують у групі “А”:

 1. “Українські отамани” — 9 очок (3 матчі);
 2. “Італійський грім” — 5 (3);
 3. “Аргентинські кондори” — 4 (4).
 4. Збірна Німеччини — 3 (2);

 4. “Алжирські яструби пустелі” — 2 (3);

 5. “Американські нокаутери” — 1 (3).

 До кінця групового етапу “Українським отаманам” належить провести 7 матчових зустрічей, з них 5 на виїзді, найближча з яких очікує наших боксерів 11 січня в Алжирі проти місцевих “Пустельних яструбів”.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Матчові поєдинки серії плей-офф, починаючи з чвертьфінального етапу, пройдуть з кінця березня до початку травня. Фінал заплановано на кінець травня в Києві. Нашим боксерам поставлено виграти нинішні змагання Всесвітньої серії боксу. Тому у вирішальних поєдинках допомога екс-збірників олімпійського зразка 2012-го року буде якраз на часі.

 Джерело: УНН

Читайте також: