fbpx
Новини Євромайдана

Віталій Кличко розповів про свій візит на Антимайдан

В. Кличко розповів, що мітингувальники на Антимайдані ненавидять В. Януковича.

   Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розповів мітингувальникам на Майдані Незалежності про свій візит на антимайдан у Маріїнському парку, на який влада звозить людей. Про це УНН повідомили у прес-службі партії "УДАР".

 "Я туди вчора прийшов. І знаєте що вони скандували? Кличко! Я кажу: хлопці, ви ж Януковича підтримуєте. А вони відповідають: розумієте, тяжкі умови, погрожують звільненням з роботи, тож ми ідемо, але ми його ненавидимо", – розповів політик.

 "Я хочу ще раз подякувати кожному з вас, хто стоїть тут і бореться за своє майбутнє. Розумію, що непросто, що холодно, що багато хто з вас втомився. Але я підтримую кожного, хто каже: я не піду і буду боротись за своє майбутнє, за майбутнє країни, за майбутнє своїх дітей. Це громадянська позиція, яка заслуговує на повагу", – наголосив Віталій Кличко.

 Він відзначив, що кожен бажає швидких перемог, але так не завжди буває. Тож потрібно надалі боротись і тиснути на чинну владу. "Ми зробимо все, щоби всі хлопці були звільнені. Ми зробимо все, щоби винні у побитті були покарані. І зробимо все, щоби цей уряд, який довів країну до політичної кризи і економічного колапсу, пішов у відставку. І щоби в країні був новий президент, який підпише Угоду про асоціацію з ЄС", – відзначив лідер "УДАРу".

 Він також відзначив, що Янукович продовжує обманювати народ, розповідаючи про знижки на газ і кредити. "Він каже, що привіз 15 мільярдів доларів. А за що? Невідомо. За цієї корупції вони може трохи підлатають дірки у бюджеті, а далі чиновники наб’ють собі кишені і все залишиться, як є. А ми вимагаємо реформ і перезавантаження влади", – наголосив Кличко.

 Він висловив готовність стояти до перемоги і закликав всіх мітингувальників разом відсвяткувати Новий рік на Майдані. "Ялинку зараз поставимо. Не цю криваву, а свою, гарну. І разом будемо святкувати Новий рік і боротися. І ми обов’язково переможемо", – сказав Віталій Кличко.

 Джерело: УНН

Читайте також: