fbpx
Політика

На відміну від опозиції, Янукович не намагається повторити 2004 рік – Д. Корчинський

В. Янукович зламав гру всім, хто був проти нього – Д. Корчинський.

 Президент Віктор Янукович здатен враховувати результати власних помилок і ламати гру всім, хто виступає проти нього. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський, передає УНН.

 "На відміну від опозиції, Янукович не намагається повторити 2004 рік, тому все ще має значні шанси втриматися. Він має репутацію людини недалекої, проте, як з’ясувалося, здатен враховувати результати власних дурниць, яких робить багато", – написав Д. Корчинський.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За словами політичного діяча, В. Янукович переграв Ю. Тимошенко, опозицію, В. Путіна та євробюрократів.

 "Він зламав гру всім, хто грав з ним і грав проти нього. Юлі (Юлії Тимошенко – ред.), В. Путіну, євробюрократії, євроопозиції та опозиції промосковській. Він не підписав асоціацію й побив студентів на Майдані й тому з ним до останнього часу були готові підписувати асоціацію без попередніх умов – без звільнення Юлі, без реформи прокуратури й зміни закону про вибори", – відзначив Д. Корчинський.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби той оголосив його у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Д.Корчинський перебуває за кордоном.

 Як повідомляв раніше УНН, прокуратура міста Києва перевіряє інформацію щодо причетності Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вул.Банковій 1 грудня цього року.

 Джерело: УНН

Читайте також: