fbpx
Новини Євромайдана

Майдану і опозиції потрібен лідер – Тарас Стецьків

Т. Стецьків: Майдану потрібен лідер.

Майдану і опозиції потрібен лідер. Про це сказав член "Третьої Української Республіки " Тарас Стецьків. На думку політика, три тижні протестних акцій наділили нинішній Майдан установчою функцією – "можливістю встановлювати в країні нові правила взаємин між людьми", передає УНН з посиланням на прес -службу "Третьої Української Республіки".

"Реально в країні виникла ситуація, коли Майдан, як широкий національний рух, і кримінальні угруповання, що опанували державними інститутами, існують як дві паралельні реальності", – зазначив політик.

У той же час, за словами Стецьківа, "політичні та громадські лідери, спікери Майдану, повинні негайно запропонувати, як перевести грандіозний позитивний потенціал цього протесту в русло формування нових правил".

Для цього, впевнений політик, Майдану потрібен лідер.

"Майдан дозріває, щоб поставити перед опозицією вимогу – визначити серед себе єдиного кандидата на пост президента України", – зазначив він.

"Майдан і опозиція потребують не в вождя, а дійсно в лідера, тому що це дає реальний механізм зміни нинішньої влади", – резюмував Тарас Стецьків.

Джерело: УНН

Читайте також: