fbpx
Футбол

Лорана Блана звинуватили в сексизмі

 Відомого французького тренера звинуватили у сексизмі.

  Головного тренера французького футбольного клубу “Парі-сен-Жермен” і екс-наставника збірної Франції Лорана Блана звинуватили у сексизмі за висловлювання на адресу журналістки, яка брала у нього інтерв’ю, повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

 Йоханна Франден, яка працює на шведську газету “Aftonbladet”, спитала тренера про мотиви його рішення перейти від звичної ігрової схеми 4-4-2 до 4-3-3 в недавньому матчі.

 Замість того, щоб безпосередньо відповісти на запитання, французький фахівець саркастично заявив: “Жінки говорять про тактику футболу, це так красиво. Я думаю, що це фантастика. Ви знаєте, що означає 4-3-3, чи не так?”

 Журналістка відповіла, що це її робота і вона розуміється на різниці між схемами, після чого Л. Блан спробував викрутитися: “Я маю на увазі, що є багато способів гри. Ха-ха — просто жартую”.

 Поведінкою Лорана Блана обурилися колеги Йоханни Франден і глядачі, які тепер активно звинувачують тренера в сексизмі в соціальних мережах. Роботу на газету Йоханна Франден поєднує з роботою для шведського телеканалу “SТV” і уважно стежить за кар’єрою форварда “ПСЖ” і збірної Швеції Златана Ібрагімовича.

 Джерело: УНН

Читайте також: