fbpx
Спорт

Віталій Кличко відмовився від титулу чемпіона світу з боксу у важкій вазі

 Знаменитий боксер Віталій Кличко прийняв важливе рішення для себе – завершити спортивну кар’єру. Український спортсмен вирішив відмовитися від титулу чемпіона світу з боксу у важкій вазі на користь політичної діяльності.

Сам Віталій Кличко сказав: «Це була честь для мене володіти титулом чемпіона світу за версією WBC. Статус почесного чемпіона залишає мені теоретичний шанс повернутися в бокс, проте це складно уявити, враховуючи мою зайнятість».

Нині Віталій Кличко, лідер української опозиційної партії «УДАР», має намір повністю присвятити себе політичній діяльності. Віталій Кличко хоче повністю присвятити себе політиці, оскільки відчуває, що потрібен людям.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Однак, на щастя, любителям боксу, а зокрема, фанатам Кличко, не варто сильно зневірятися, так як Кличко-молодший все ще в боксі і залишати його не має наміру. Віталій Кличко сказав: «Мій брат Володимир продовжить кувати спортивну славу Кличків, і я буду завжди підтримувати його, точно так само, як він підтримує мене в політичних баталіях».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадуємо, що раніше Віталій Кличко заявляв, що має намір висунути свою кандидатуру на президентських виборах в Україні, які пройдуть в 2015 році.

Експерти вважають, що Віталій Кличко може стати головним конкурентом чинного президента України – Віктора Януковича, який, до слова, також має намір балотуватися.

За матеріалами: Советский спорт

Читайте також: