fbpx
Новини Євромайдана

Московський депутат пропонує назвати одну з вулиць столиці на честь українського “Беркута”

 Депутат Пресненського району російської столиці, відома градозахисниця Олена Ткач запропонувала назвати одну з вулиць міста на честь українського загону спеціального призначення «Беркут». Про це депутат написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

«З даною ініціативою ми виступили спільно з депутатами-комуністами. Ми пропонуємо перейменувати одну з вулиць району на честь подвигу українського підрозділу «Беркут». Ми говоримо про інцидент, який стався 1-го грудня в столиці України, коли бійці цього підрозділу не дозволили активістам захопити будинок адміністрації президента. Те, що зробили представники внутрішніх військ – звичайний, нормальний подвиг. Однак цей подвиг ніхто не помічає», – прокоментувала ситуацію Олена Ткач.

За її словами, бійці «Беркута» «не тільки захистили свого президента, але і встали на шляху реальної фашистської загрози».

Нагадаємо, що 30 листопада бійці «Беркута» силою розігнали учасників мітингу в центрі української столиці. Вже наступного дня в Києві відбулася акція протесту, на яку зібралося понад півмільйона людей.

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: