fbpx
Шоу-бізнес

Група Nirvana увійде в Зал слави рок-н-ролу в 2014 році

  Знамениті групи Nirvana і Kiss увійдуть до Зали слави рок-н-ролу в 2014 році. Крім цього, у списку нових членів Залу, який був опублікований на його офіційному сайті, виявилися Пітер Гебріел, Кет Стівенс, Лінда Ронстадт і дует Hall and Oates.

Церемонія прийняття нових членів а Зал слави рок-н-ролу відбудеться в Нью-Йорку 10 квітня.

Знаменита на весь світ група Nirvana була представлена в Зал слави, як тільки пройшов обов’язковий для цього термін з моменту першого запису колективу – 25 років. Також вперше номінувалися Лінда Ронстадт і Hall and Oates. Лінда Ронстадт, до слова, нещодавно припинила займатися музикою через хворобу Паркінсона.

Група Kiss, навпаки, вже досить давно претендує на місце в Залі слави. Також повторно номінували Кета ​​Стівенса. А от Пітер Гебріел, якого тепер візьмуть в Зал слави як сольного виконавця, раніше увійшов до нього в якості учасника групи Genesis.

Крім перерахованих вище виконавців, Зал слави визнає досягнення колишніх менеджерів груп The Beatles і The Rolling Stones. Брайан Епштейн, який вже помер, і  Ендрю Луг Олдем отримають нагороду імені Ахмета Ертегана. Дана нагорода присуджується за роботу «за лаштунками».

Також ще одну нагороду отримає ансамбль The E Street Band, який відомий як постійний акомпануючий склад Брюса Спрінгстіна. Цей ансамбль отримає нагороду за видатну музичну майстерність.

Нагадуємо, що Зал слави, заснований в 1983 році, нагороджує виконавців та інших діячів музичної індустрії, які домоглися значних успіхів в епоху рок-н-ролу.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: