fbpx
Футбол

Ярмоленко і Коноплянка кращі футболісти України 2013 року за версією «Українського футболу»

Наприкінці кожного року в українському спорті підводяться підсумки і визначаються кращі спортсмени. Вийшло так, що за підсумками 2013 року в Україні два кращі футболісти – представник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка, що захищає кольори дніпропетровського «Дніпра». Такі підсумки опитування, проведеного виданням «Український футбол». Відзначимо, що в опитуванні брали участь уболівальники, футбольні експерти, а також представники засобів масової інформації.

Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка набрали за результатами опитування по 283 очки. При цьому наголошується, що Андрій Ярмоленко отримав більшу кількість перших місць, ніж Євген Коноплянка: 64 проти 54 -х.

Раніше повідомлялося, що виданням «Український футбол» був визначений найкращий коментатор і телеведучий, який працює в Україні. Цієї нагороди удостоївся Юрій Розанов, який випередив за кількістю набраних голосів Віктора Вацка та Миколу Кравчука. Нагадаємо, що Юрій Розанов в даний час працює на телеканалах «Футбол 1» і «Футбол 2». Кращого коментатора, як і кращого українського футболіста за підсумками року, вибирали футбольні експерти та вболівальники.

Відзначимо, що видання «Український футбол» визначає кращих представників українського світу футболу щорічно.

За матеріалами: sport.ua, fanat.ua Фото: АР

Читайте також: