fbpx
Футбол

Суперник київського «Динамо» в Лізі Європи залишився без головного тренера

Іспанська «Валенсія» залишилася без головного тренера. Сьогодні з’явилася заява іспанського клубу, в якій йдеться про те, що Мирослав Джукич більше не знаходитиметься на посту наставника «кажанів». 

Відзначимо, що 47 -річний сербський фахівець Мирослав Джукич знаходився біля керма «Валенсії» трохи більше шести місяців. Цілком можливо, що однією з причин рішення керівництва «Валенсії» про звільнення Джукича стала поразка 0:3 від мадридського «Атлетіко» в останньому турі іспанського чемпіонату. Відверто кажучи, в цьому сезоні «Валенсія» не блищить на внутрішній футбольній арені. В Іспанії зіграно вже 16 турів, а «Валенсія», яка в останні роки завжди перебувала в групі лідерів, в даний момент займає дев’яте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера «Барселони» на 23 очки. 

З іншого боку, «Валенсія» успішно грає в Лізі Європи. Команда впевнено посіла перше місце в своїй групі, а за результатами сьогоднішнього жеребкування 1/16 фіналу, іспанському клубу належить зіграти з київським «Динамо», виступи якого останнім часом складно оцінити однозначно. 

Нагадаємо, що Мирослав Джукич змінив на посту головного тренера «Валенсії» Ернесто Вальверде. Раніше Мирослав Джукич працював як тренер в «Вальядоліді», «Мускроні», «Еркулес», «Партизані». Фахівець також тренував збірну Сербії. Мирослав Джукич, будучи футболістом, з 1997 по 2003 рр.. грав в іспанській «Валенсії».

Нагадаємо, що сьогодні лондонський «Тоттенхем» офіційно оголосив про припинення співпраці з Андре Віллашем-Боашем. 

За матеріалами: eurosport.ru, uefa.com 

Читайте також: