fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Протоколи допиту Сівковича та Попова не відповідають дійсності – Клюєв

Секретар РНБО Андрій Клюєв стверджує, що протоколи допиту заступника голови РНБО Володимира Сівковича і глави КМДА Олександра Попова здебільшого не відповідають дійсності. Нагадаємо, що Володимир Сівкович і Олександр Попов раніше були усунені від виконання зобов’язань.

Андрій Клюєв заявив про це під час сьогоднішньої зустрічі з представниками Кабінету міністрів України і фракції «Партії регіонів».

Слова Андрія Клюєва під час брифінгу передав глава парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов.

«Щодо протоколів, які раніше з’явилися, я не знаю, що це за протоколи. Ми взагалі повинні розуміти, що є таке поняття, як таємниця слідства. Якщо в процесі проведення слідчих заходів хтось викладає протоколи, то це взагалі порушення законодавства», – заявив Єфремов.

Він зазначив, що не знає, чи є справжніми оприлюднені протоколи. Лідер фракції «Парії регіонів» нагадав слова Андрія Клюєва, який стверджував, що інформація українських ЗМІ здебільшого не відповідає дійсності.

Після цього у Єфремова поцікавилися, чому Андрій Клюєв пішов раніше із зустрічі з міністрами і депутатами.

«Тому що протокол роботи був такий, що на самому початку нашого зібрання Клюєв приходить і відповідає на питання, які є до нього, а після цього він далі займається своєю роботою, і ми продовжуємо працювати з Кабінетом міністрів», – відповів Єфремов.

Нагадаємо, що раніше опозиція зажадала усунути Клюєва з посади секретаря РНБО. Як стверджував Анатолій Гриценко, саме Клюєв планував і реалізовував знищення Майдану зі звірячим побиттям мирних громадян. Андрій Клюєв, як стверджує Гриценко, стоїть і за подальшими атаками на Майдан.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: