fbpx
Політика

Мітингувальники ухвалили рішення встановити ялинку на Євромайдані

Учасники масової акції протесту в центрі української столиці прийняли рішення встановити на центральній площі міста – Майдані Незалежності новорічну ялинку. Про це сьогодні, 16 грудня, заявили в прес -службі опозиційної партії «УДАР». 

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що у столичній міській адміністрації прийняли рішення на головній площі Києва цього року ялинку не встановлювати. Причиною назвали масові акції протесту прихильників української опозиції. 

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Так як Майдан Незалежності відвідують сотні тисяч людей, а попереду у нас новорічні свята, мітингувальники прийняли рішення, що жива ялинка зможе додати святкового настрою. Головна ялинка країни буде прикрашена іграшками, які власноруч зробили діти», – прокоментували ситуацію в прес-службі опозиційної сили. Також у партії підкреслили, що прикраси для ялинки можуть принести всі бажаючі.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

У центрі української столиці тривають мітинги прихильників євроінтеграції. Люди продовжують вимагати відставки діючого уряду і президента країни. 

За матеріалами: РИА Новости 

Читайте також: