fbpx
Шоу-бізнес

Ештон Кутчер задумався про повернення в модельний бізнес

 Ні для кого не секрет, що до кар’єри актора Ештон Кутчер працював моделлю. І тепер, якщо вірити чуткам, відомий красунчик  серйозно задумався над тим, щоб повернутися в модельний бізнес.

Якесь джерело, наближене до Ештона, повідало: «Зараз Ештон більше ніж будь-коли стурбований своїм зовнішнім виглядом і стилем. Щомісяця він витрачає величезні суми на покупку наймодніших і найдорожчих дизайнерських речей, тому що він хоче підписати модний контракт». Також це ж джерело стверджує, що протягом декількох років Ештон Кутчер постійно тільки й говорить про те, що хоче стати офіційним обличчям якого-небудь великого бренду одягу.

Нагадуємо, що Ештон Кутчер, під час своєї модельної кар’єри в 90-х, встиг взяти участь у рекламних кампаніях таких модних гігантів, як Zoo York і Calvin Klein.

Кар’єра моделі у Ештона почалася з того, що йому запропонували взяти участь у конкурсі моделей «Свіжі обличчя Айови», де він зайняв перше місце. Після цього Ештон Кутчер кинув своє колишнє життя і поїхав до Нью-Йорка на перегляд агентства талантів «International Modeling & Talent Association».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: