fbpx
Право

У Києві розпочато кримінальне провадження за фактом побиття ведучого “антимайдану”

У Києві за фактом побиття ведучого "антимайдану" міліція почала кримінальне провадження.

  Слідчим відділом Шевченківського районного управління розпочато кримінальне провадження за статтею 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Постраждалого направили на судово-медичну експертизу, за результатами якої можливо будуть зміни у кваліфікації кримінального правопорушення. Слідство триває, За фактом побиття ведучого "антимайдану" міліція повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

 Вчора близько 18:30 до чергової частини ГУМВС України в місті Києві від оператора служби швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що на вулиці Золотоустівській побили чоловіка. За викликом відразу було направлено слідчо-оперативну групу Шевченківського райуправління міліції.

 На місці події працівники міліції встановили, що постраждалий – місцевий мешканець, який близько 18:20 поставив автомобіль на паркову та попрямував додому. Коли чоловік проходив повз один з будинків на вулиці Золотоустівській, до нього підійшов невідомий та попросив цигарку. В той момент, коли чоловік опустив руку в кишеню, зловмисник почав його бити, спочатку руками, а потім, коли постраждалий упав – ногами.

 "Швидкою" чоловіка доправили до лікарні.

 Раніше повідомлялося, що телеведучого та ведучого “антимайдану” Юрія Кота побили по дорозі з автостоянки поблизу його будинку.

 Джерело: УНН

Читайте також: