fbpx
Футбол

Олег Блохін залишається в київському «Динамо»

Сьогодні відбулася зустріч головного тренера київського «Динамо» Олега Блохіна з президентом столичного клубу Ігорем Суркісом. Ця зустріч напередодні широко обговорювалася футбольними фахівцями та вболівальниками, оскільки багато хто вважав, що її підсумком стане відповідь на питання, яке цікавить всіх: чи залишиться Олег Блохін працювати в київському «Динамо»?

Судячи з усього, Олег Володимирович в «Динамо» залишається. ЗМІ, з посиланням на офіційний сайт київського «Динамо» пишуть про те, що підсумком зустрічі головного тренера і президента київського «Динамо» стало рішення про продовження роботи Олега Блохіна зі своїм рідним клубом. Також повідомляється, що Олег Блохін висловив впевненість у можливості вирішення поставлених перед ним і командою завдань.

В даний момент київське «Динамо», яке в ході поточного року постійно зазнавало критики, в турнірній таблиці УПЛ ділить друге – третє місця з харківським «Металістом». Попереду лише донецький «Шахтар», випереджаючий своїх найближчих конкурентів на п’ять очок.

А наприкінці лютого Олегу Блохіну і його команді належить серйозний іспит в особі іспанської «Валенсії». За результатами сьогоднішнього жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи київському «Динамо» доведеться зіграти з іспанською командою. Якщо кияни впораються з «Валенсією», то в 1/8 фіналу Ліги Європи зіграють з переможцем пари «Лаціо» (Італія) – «Лудогорець» (Болгарія).

Читайте також: