fbpx
Політика

Луценко закликав припинити істерику щодо Антимайдану

 Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко через свою сторінку в Facebook закликав усіх припинити істерику про «синью орду» на Антимайдані. За його словами, в основному там знаходитимуться миролюбні бюджетники та студенти, яких він, у свою чергу, запросив на концерт Океану Ельзи і Вакарчука на Євромайдані.

«Чи можуть уп*ри з адміністрації президента організувати провокацію серед людей? Можуть. Велкам на Гаазький трибунал, януческі», – написав він у соцмережі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, завдання Євромайдану – зібрати максимальну кількість людей і поводитися дисципліновано. До того ж, як він зазначив, всі загони самооборони Майдану знають, які перед ними стоять завдання.

«На будь-яку спробу кровопролиття реагуємо походом в Межигірське лігво», – сказав Луценко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як він вважає, у Януковича і його компанії зараз досить простий вибір – або почати переговори про відхід від влади шляхом створення технічного уряду та проведення дострокових виборів, або – вихід з речами на мороз.

Читайте також: