fbpx
Новини Євромайдана

У влади був план щодо розгону Майдану – Бригинець

 Народний депутат України від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець написав у себе в Facebook, що йому розповіли про те, що влада насправді мала план щодо розгону Майдану в ніч з 10 на 11 грудня, коли в столиці ще перебувала представник Євросоюзу Кетрін Ештон.

«Влада (біла і пухнаста) виконує судове рішення, намагаючись розблокувати дорогу мирним шляхом витіснення… У цей час агресивна і відчайдушна опозиція (за сценарієм псевдо- атаки на Банковій) нападає на миротворчий Беркут і отримує симетричну відповідь – кілька десятків автозаків і обладнаних під них авто стояли напоготові…», – описав політик план влади.

В результаті, як він зазначив, передбачалося, що весь світ засудить дії екстремістів і висловить свої співчуття Януковичу, як жертві опозиційної змови. Але, за словами Бригинця, план провалився, бо народ проявив мужність і терпіння, і, локалізували провокаторів, не допустив кривавого сценарію.

Більш того, як він нагадав, мітингувальникам вдалося утримати Майдан.

«Реальний результат: народ України викликав всесвітній захват, Янукович – всесвітню неповагу. Відбулася остаточна делегитімізация влади», – сказав Олександр Бригинець.

Читайте також: