fbpx
Право

Договір на покупку нерухомості можна буде сформувати за 5 хвилин

 Купити нову квартиру у Києві можна буде за 5 хвилин.

 Запровадження модуля з управління реалізацією нерухомістю дозволить формувати договір на покупку нерухомості протягом 5 хвилин. Про це УНН повідомили у ХК "Київміськбуд", яка наразі вийшла на заключний етап із впровадження ERP-системи.

 Очікується, що модуль, над яким зараз працюють фахівці компаній, дозволить зробити процес продажу нерухомості більш прозорим і контрольованим.

 На сьогоднішній день у Холдингу відбувається процес переходу на нову систему. Її можливості практично виключають вплив людського фактора на процес купівлі-продажу. Велика кількість програмних методів перевірок і звітів спростить роботу не тільки менеджерів з продажу, а й керівництва холдингу в цілому. Із січня 2014 року Холдингова компанія планує повністю перейти на реалізацію нерухомості по-новому.

 Як зазначають фахівці, що із запровадженням системи, формування договору на покупку нерухомості буде займати не більше 5 хвилин. Налагоджено автоматичне відстеження проплат та виконання графіків фінансування, розсилання електронних повідомлень як співробітникам холдингу, які відповідають за ведення договорів, так і інвесторам. Це дасть можливість швидше і якісніше обслуговувати клієнтів, а також принесе позитивний економічний ефект компанії і дозволить акумулювати внутрішні кошти для інвестування в об’єкти будівництва. На сьогоднішній день продаж об’єктів нерухомості за новою системою ведеться більш ніж по 15 об’єктам.

 Нагадаємо, цьогоріч ХК “Київміськбуд” завершила проект з впровадження новітніх технологій у бухгалтерську та податкову діяльність в рамках комплексного реінжинірингу роботи компанії.

 Джерело: УНН

Читайте також: