fbpx
Шоу-бізнес

Лера Кудрявцева через роботу розлучилася з чоловіком

  Популярна російська телеведуча Лера Кудрявцева розлучилася зі своїм чоловіком, хокеїстом Ігорем Макаровим. Причиною розлучення стала робота двох знаменитих людей.

Всі зайшло настільки далеко, що через роботу закохані молоді люди живуть порізно.

Навіть після шлюбу Лера Кудрявцева та Ігор Макаров живуть на два міста – телеведуча в Москві, а її чоловік – у Санкт-Петербурзі. Однак, як правило, Лера Кудрявцева намагалася кілька разів на місяць приїжджати до свого чоловіка, щоб проводити з ним час.

Зараз же все змінилося. Вся справа в тому, що в Лери Кудрявцевої почалася сама спекотна пора – новорічні свята. У Макарова, до слова, теж гарячий сезон, і він просто не може вирватися з Санкт-Петербурга до столиці. Тому подружжя змушене жити порізно і підтримують зв’язок лише за допомогою телефону та комп’ютера. Ну а зустрітися Лера Кудрявцева та Ігор Макаров зможуть лише в казкову новорічну ніч.

Нагадуємо, що Лера Кудрявцева стала дружиною Ігоря Макарова 8 червня 2013 року в Кутузовському РАГСі. Для урочистої частини Лера замовила три сукні. Для розпису Кудрявцева вибрала шикарне карколомне плаття кольору "шампань" в підлогу, розшите перлами.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: