fbpx
Політика

Євроінтеграція – основний курс України, – Янукович

  Віктор Янукович заявив, що євроінтеграція залишається незмінним курсом України, який законодавчо закріплений. Про це український президент заявив під час круглого столу з екс-президентами України.

Він нагадав про закон, прийнятий за його ініціативою в 2010 році, а також про те, що програма Партії регіонів з 2007 року спрямована на євроінтеграцію.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У березні 2010 року була закріплена програма реформ, яка спрямована на досягнення Україною критеріїв за різними напрямками. За словами Януковича, ця програма виконується не завжди згідно з графіком.

Причиною цього є фінансування, якого не завжди вистачає. Тому прийняття реформ і пригальмовується. А економіка, розвиток країни і євроінтеграція пов’язані один з одним, заявив Віктор Янукович.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Саме реформи є фундаментом успіху. Результатом їх роботи є поліпшення життя людей. Це і є головна мета нинішньої влади, підкреслив нинішній президент, додавши, що над цим працюють всі гілки влади. При цьому, за словами Віктора Януковича, оцінку має давати суспільство.

Читайте також: