Депутат ПР закликав опозицію розпочати переговори

 Народний депутат України від Партії регіонів Іштван Гайдош обурений тим, що відбувається в країні. За його словами, зараз опозиція закликає народ до хаосу та безладу, блокуючи при цьому парламент, не даючи працювати іншим політичним силам. На думку нардепа, після того, як спроба опозиції відправити уряд у відставку провалилася, вона може піти на провокації.

При цьому Гайдош нагадав, що депутати більшості готові до переговорів, щоб нарешті знайти вихід їх ситуації, що склалася.

«Ми не звертаємо уваги на провокаційні заяви і дії представників опозиції, а навпаки пропонуємо сісти за стіл переговорів, щоб все вирішити мирним шляхом. Ми засуджуємо дії цих аморальних політиків, які штовхають країну у прірву», – сказав політик.

Related Post

Також він зазначив, що опозиція, яка стверджує, що прагне до Європи, зараз використовує незаконні і неєвропейські методи при проведенні протестів.

«Скажіть, як з такою опозицією будувати Європу в Україні?», – додав Іштван Гайдош.

Він підкреслив, що якщо ситуація продовжить загострюватися, то відповідальність за це належить нести виключно опозиціонерам. Депутат закликав опозицію подумати про країну і людей і сісти за стіл переговорів, а не штовхати країну в прірву.

Leave a Comment