fbpx
Політика

Попов не виключає, що новорічні свята люди відзначатимуть біля районних ялинок

Епіцентр святкових новорічних заходів у Києві, швидше за все, буде перенесений з серця столиці – Майдану Незалежності – в райони. Про це сьогодні на брифінгу журналістам повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Я вважаю, що Новий рік ніхто не відміняв. У нас в кожному районі є своя ялинка, яка заздалегідь готувалася, як центр активності в новорічну ніч людей і, швидше за все, організація святкових заходів буде пов’язана з організацією в районах», – зазначив Олександр Попов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Щодо ялинки на Майдані Незалежності, голова КМДА сподівається, що до Нового року вдасться врегулювати політичне питання і Євромайдан розійдеться. Після цього Олександр Попов обіцяє провести нараду і вирішити, що робити далі з головною ялинкою країни.

Нагадаємо, через протестні акції, епіцентр яких знаходиться на Майдані Незалежності, столичні комунальники не можуть поставити головну ялинку країни і прикрасити її до Нового року.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: