fbpx
Політика

Президент привезе з Китаю хороші новини для України – Арбузов

С. Арбузов: В.Янукович привезе з Китаю хороші новини для України

 Президент України привезе з Китаю хороші новини для України. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов у вечірньому випуску ТСН, передає УНН.

 “Економіка нашої країни отримає додаткові інвестиції, робочі місця і податкові надходження у бюджет”, — зазначив урядовець.

 Також Сергій Арбузов переконаний, що візит Віктора Януковича в Китай стане переломним моментом у розвитку торговельно-економічного співробітництв.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 “Як керівник міжурядової комісії між Китаєм і Україною, кілька місяців тому, я був у Китаї. Дуже велика кількість питань піднімали: спільні проекти, питання енергетики, авіабудування та агропромислового комплексу, питання розвитку ринку іпотеки. Всі ці питання ми підготували.

 І я сподіваюся, що сьогодні будуть підписані всі угоди на великі суми. Це будуть спільні проекти, які можуть дати Україні і робочі місця і податки. Я думаю, що необхідно почекати, коли повернеться Президент. А ми почекаємо. Я думаю, що для нас будуть дуже позитивні новини”, — наголосив С. Арбузов.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Джерело: УНН

Читайте також: