«Неявка представників клубів на вибори президента УПЛ – це неповага», – секретар «Шахтаря»

Генеральний секретар донецького «Шахтаря» Олександр Черкасов прокоментував зрив виборів президента української Прем’єр-ліги. Нагадаємо, що вибори президента УПЛ були зірвані через неявку представників шести футбольних клубів.

«Крім того, що ми всі футбольні функціонери, ми ще й люди. Була певна домовленість, що представники всіх клубів приїдуть на вибори президента Прем’єр-ліги. Також мали відбутися загальні збори, але вони так і не відбулися. Може, ці люди більш шановані, щоб не рахуватися з нами. Напевно, це просто неповага», – заявив Олександр Черкасов.

Related Post

За словами секретаря «Шахтаря», тепер клуби будуть чекати офіційного вердикту дирекції української Прем’єр-ліги. Можливо, міркує Олександр Черкасов, буде призначена нова дата виборів, і кожен клуб з УПЛ повинен підтвердити участь у цьому заході.

«Революція в українській Прем’єр-лізі? Мені важко давати припущення, чому так вийшло. Поки що головний факт такий – збори української Прем’єр-ліги не відбулися», – підсумував секретар  «гірників».

За матеріалами: championat.com

Leave a Comment