fbpx
Футбол

Бартулович про ситуацію в Україні: “У Хорватії всі підносять по-іншому, у найстрашнішому вигляді”

 Сформована в країні ситуація не обходить стороною нікого. Небайдужим до всього що відбувається виявився і гравець львівських «Карпат» Младен Бартулович, який вже не перший рік виступає в українській першості. За словами хорвата, вся країна «стоїть на вухах» від всього, що відбувається.

«Від цього сховатися не вдасться. Все і всюди тільки про це і говорять. Це вельми неприємна ситуація для України, так як багато країн не кращим чином відгукуються про те, що відбувається тут. Я хочу, щоб все це якнайшвидше закінчилося. Не хочу, щоб проливалася кров. Потрібно, щоб народ з урядом дійшли до спільної думки, і Україна продовжувала свій рух у бік Євросоюзу», – заявив гравець львівських «Карпат».

Хорватський півзахисник також додав, що йому постійно надходять дзвінки від його близьких, які зараз знаходяться в Хорватії.

«Вони постійно телефонують і запитують, що тут діється. Вони переживають і турбуються, що в Україні б’ють мирних громадян. Адже в Хорватії ЗМІ підносять все зовсім по -іншому, у найстрашнішому вигляді», – додав гравець «Карпат».

За матеріалами: sport-express.ua

Читайте також: