fbpx
Політика

Що може сколихнути Майдан? Нові жертви і нова кров – В. Олійник

В. Олійник: опозиціонери ховають живих

 Через кров і насильство опозиціонери намагаються подовжити так звану “революцію”, яка знов перетворюється на мирний мітинг. Так прокоментував заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник заяву нардепа від опозиції Арсенія Яценюка про те, що потрібно організувати пошук 10-ох активістів “Євромайдану” у моргах, передає УНН.

 “Безперечно, що може сколихнути Майдан — нові жертви і нова кров. Згадайте, вони вже намагалися зробити подібне. Нещодавно, один із депутатів сказав, що пропала дівчина. Більш того, він сказав, в лікарні померла підліток і так далі і так далі. Потім ця дівчинка знайшлася. І що, народний депутат перед тим, як робити такі гучні заяви не міг перевірити перед тим, як стверджувати те, чого не було?! Він просто похоронив дитину. А зараз, вони знов стверджують, що пропали, тільки вже 10 активістів. І нехай їх шукають у моргах! Тобто, вони вже заздалегідь їх похоронили. Чи можливо вони точно знають де шукати? І де взагалі він взяв цей список?”, — пояснив В. Олійник.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Крім того, нардеп відмітив, що опозиціонери не мають чіткого плану дій, саме тому граються із агресією натовпу — ведуть їх провокувати правоохоронців.

 “Треба ж щось робити із такою кількістю людей. Їх треба кудись водити, бо опозиціонери не бачать чіткого плану. І через агресію політики намагаються провокувати правоохоронців на якісь дії”, — зауважив нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УН

Читайте також: