fbpx
Політика

Сформувати новий уряд опозиції навряд чи вдасться – В. Олійник

Опозиція запропонувала неприйнятну модель створення нової виконавчої влади – Олійник

Лідери опозиції, говорячи про створення нового уряду національного порятунку, не мають чітких планів щодо кандидатур і стратегії їх роботи. Про це журналістам повідомив народний депутат Партії регіонів Володимир Олійник, передає кореспондент УНН.

За його словами, якщо цього тижня уряд буде відправлений у відставку, то він, за законом, залишиться працювати з позначкою "в.о.".

Олійник впевнений, що в опозиції немає ні чіткого плану дій щодо створення нового уряду замість уряду Азарова, ні кандидатур, які можуть увійти в новий уряд.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Сформувати новий уряд опозиції навряд чи вдасться. Кандидатуру прем’єра вони не зможуть між собою визначити і події розвиватимуться за сценарієм – чим гірше, тим нам краще, щоб перед президентськими виборами перекласти відповідальність за економічну ситуацію, соціальні виплати на В. Януковича. Ми категорично цього не приймаємо", – заявив нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він додав, що ПР готова брати участь в конструктивних обговореннях, діалогах.

"Вважаю, що в даній ситуації всім разом треба сідати за стіл переговорів", – резюмував Олійник.

Він додав, що метою опозиція ставить не змінити уряд, а домогтися свого президентства, хоча спільних домовленостей між нинішніми опозиційними лідерами по одній кандидатурі президента досі немає.

Джерело: УНН

Читайте також: