fbpx
Спорт

Олександр Усик 14 грудня проведе бій проти Епіфаніо Мендози

На 14 грудня запланований другий бій Олександра Усика на професійному ринзі. Стало відомо ім’я суперника, з яким битиметься український боксер. Олександр Усик проведе 14 грудня поєдинок проти колумбійця Епіфаніо Мендози.

Вечір боксу 14 грудня організований компанією «K2 Promotions», а відбудеться він в ТРЦ «Термінал» у Броварах. Головним поєдинком цього вечора стане бій між чемпіоном Європи за версією WBO в суперлегкій вазі Сергієм Федченко і претендентом на цей титул Ігнасіо Мендозою.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У ЗМІ наводяться слова генерального директора «K2 Promotions» Олександра Красюка, який повідомив, що «сьогодні мала відбутися прес-конференція, присвячена вечору боксу в Броварах». При цьому Олександр Красюк відзначив події, що відбуваються в Україні і підкреслив, що було прийнято рішення не відривати журналістів від висвітлення цих подій.

Генеральний директор «K2 Promotions» Олександр Красюк також повідомив, що окрім Сергія Федченка та Олександра Усика 14 грудня на ринг вийдуть Макс Бурсак, Мишико Беселія, Володимир Терешкин, а Віктор Плотніков зустрінеться в рингу з Валерієм Бражником.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Раніше повідомлялося, що трансляція поєдинків 14 грудня запланована на телеканалі «Інтер».

Нагадаємо, що в першому бою в ранзі професіонала Олександр Усик нокаутом переміг мексиканця Хосе Раміреса.

За матеріалами: sport.ua, Фото: AFP

Читайте також: