fbpx
Політика

В. Кличко повідомляє, що влада готує провокації із захопленням адмінбудівель

Влада готує провокації із захопленням адмінбудівель – В. Кличко

Завтра у нас важливий день – першим і головним питанням в парламенті буде відставка уряду М. Азарова. Але разом з тим надходить і тривожна інформація. Влада готує провокації із захопленням адміністративних будівель. Тому я закликаю кожного з вас не піддаватися на будь-які провокації, тому що у нас мирна акція. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко під час виступу на мітингу на Майдані Незалежності, передає УНН.

 "Ми чули, що вони звозять так званих тітушок і будуть захоплювати адмінбудівлі, а потім міліція буде їх звільняти. Я ще раз звертаюся до кожного з вас – ми не піддаємося на провокації, які можуть бути. Ми будемо блокувати, блокувати роботу, а не захоплювати приміщення державних органів, які, на жаль, давно не працюють ефективно", – зазначив Віталій Кличко.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

У коментарях журналістам він зазначив, що в "УДАР" надходить інформація про звозив провокаторів з різних міст України: де вони розселені, скільки їм платять. Кличко в черговий раз звернувся до хлопців, які займаються спортом, із закликом не брати участі у подібних провокаціях, а правоохоронців закликав не допустити подібного розвитку подій.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

"Я хочу звернутися до всіх представників внутрішніх справ – ви повинні не бити людей, а захищати. Ви повинні зараз разом з представниками громадськості організувати дружини, щоб забезпечувати спокій і безпеку громадян на площах, щоб не допустити провокацій ", – підкреслив лідер "УДАРу".

"Хочу ще раз подякувати кожному з вас, що ви не байдужі до майбутнього нашої країни. Ми зібралися тут разом, ми боремося за правду, і ми переможемо", – сказав Кличко мітингувальникам.

Джерело: УНН

Читайте також: