fbpx
Політика

С. Арбузов стурбований долею громадян, які стоять на Майдані

Потрібно турбуватися про долю громадян на Майдані – С. Арбузов

Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов зазначив, що влада готова сідати за стіл переговорів і висловив стурбованість долею громадян, які зараз стоять на Майдані. Про це він сказав журналістам після засідання погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

Зокрема, він зазначив, що якщо ситуація продовжуватиметься, то вона тільки ускладниться.

"Нам потрібно розуміти, що буде завтра і хто за це відповість. Потрібно турбуватися про долю громадян, які зараз стоять на Майдані ", – сказав С.Арбузов.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Він зазначив, що є готовність сідати за стіл переговорів.

"Однозначно. Відповіді на все є: і з приводу євроінтеграції, і з приводу розслідування. Головне, щоб нас чули і хотіли почути. Потрібно зараз заспокоїтися і почати переговори, поставити запитання і почути відповідь. Все інше не важливо… Почуйте нас, зупиніться і подумайте про долю людей, які відчують економічні наслідки і через тиждень, і через місяць", – пояснив він.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Також, за словами С. Арбузова, на сьогодні ведеться робота з приводу євроінтеграції.

"Робота велася і ведеться, розписується дорожня карта. Ми пропонуємо Європі зустрітися і почати покроково прописувати, як це відбуватиметься, коли буде підписання. Ми визначимо дату підписання і підемо на підписання", – додав він.

Джерело: УНН

Читайте також: