fbpx
Політика

Питання про відставку уряду може бути розглянуте вже 3 грудня – Рибак

 Завтра, 3 грудня 2013 року, український парламент розгляне ситуацію в країні.

«Завтра на сесії Верховної Ради ми розглянемо ситуацію, яка склалася в державі сьогодні і буде вранці завтра», – заявив голова ВР Володимир Рибак на брифінгу, що проходив сьогодні в Києві.

За словами Рибака, протягом дня він має намір запросити керівників усіх фракцій для того, щоб знайти консенсус у вирішенні проблеми, що склалася.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Я сьогодні буду запрошувати керівників політичних сил… Їм треба не тільки ставити запитання, а й знаходити шляхи вирішення цих питань», – заявив голова Верховної Ради.

Крім цього буде розглянуто питання про відставку уряду , як того вимагають опозиціонери.

«Я буду виносити на розгляд Верховної Ради – є регламент, є закон», – сказав він про питання недовіри уряду.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому питання про відставку уряду може бути розглянуте без рішення профільного комітету, з порушенням, тому що в країні склалася така політична ситуація.

Володимир Рибак додав, що не буде нікого переконувати з Партії регіонів підтримувати резолюцію про недовіру Кабміну України.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: