fbpx
Спорт

Росіянин Сергій Ковальов важко нокаутував українця Ісмаїла Сіллаха

Російський боксер Сергій Ковальов виправдав прогнози більшості фахівців, швидко впоравшись з українцем Ісмаїлом Сіллахом. Поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBO в напівважкій вазі ( до 79,4 кілограмів) відбувся 30 листопада цього року у Квебеку (Канада).

Український боксер так і не зумів використати шанс, який несподівано йому підвернувся завдяки особистій неприязні з боку Сергія Ковальова. Весь перший раунд бій пройшов в тривалій розвідці, спортсмени придивлялися один до одного, не хотіли йти на ризик, не загострювали ситуацію.

Розв’язка ж зустрічі відбулася на самому початку другого раунду. Важко сказати, чи стало це плодом вдало проведеної розвідки чемпіона світу за версією WBO в напівважкій місці Ковальова або ж це випадкова закономірність, адже трапилося все дуже швидко. Перший же удар у скроню праворуч з подальшим ковзаючим лівим боковим відправили Ісмаїла Сіллаха в нокдаун. Незважаючи на те, що українець піднявся, вже було зрозуміло, що стан боксера залишає бажати кращого.

Через кілька миттєвостей після команди судді відновити бій російський боксер довів свою майстерність, жорстко добивши претендента, який потім ще довго залишався на настилі.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: