fbpx
Політика

Олег Тягнибок: Влада розглядає два сценарії – розпуск уряду і силовий

Один з лідерів української опозиції, який очолює у Верховній Раді України фракцію ВО «Свобода» Олег Тягнибок, сьогодні ввечері під час прес-конференції в столиці розповів про два сценарії розвитку подій, розглянутих владою. «Наскільки нам відомо, на сьогодні влада розглядає два сценарії. Перший – це оголосити про розпуск уряду і піти на переговори з протестуючими. Другий варіант – через своїх кремлівських емісарів – наполягають на силовому сценарії», – наводять ЗМІ слова лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Олег Тягнибок також зазначив, що о 19:15 надійшла інформація про рух у бік Києва з боку Броварів "семи повних водометів". «Але ми будемо стояти, відбиватися, наполягати на наших вимогах», – підкреслив Олег Тягнибок.

Нагадаємо, що раніше Арсеній Яценюк розповів про завтрашні плани опозиціонерів. «Завтра ми почнемо з пікету Кабінету міністрів України». При цьому Арсеній Яценюк підкреслив, що «наша основна політична вимога на завтра – відставка уряду», а «наше основне завдання – відставка Януковича, але початок цієї відставки – відставка уряду Азарова- Януковича».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: