fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Мітингувальники захопили будівлю КМДА

Протестуючі захопили будівлю київської міськадміністрації

  Учасники акції громадянського протесту в центрі Києва захопили будівлю київської міської державної адміністрації, а також будівлю Федерації профспілок, повідомили учасники протесту і лідер опозиційної партії «Свобода» Олег Тягнибок. Як передає кореспондент УНІАН, за словами самих учасників захоплення, міліція при цьому застосувала сльозогінний газ.

«Ми українці – вже в Київраді, тому що ця Київрада була незаконно зайнята бандитами. Поки тут кричать, там починає формуватися законна київська влада», – сказав Тягнибок.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Він також оголосив мітингувальникам про те, що штаб громадянської акції протесту буде відтепер знаходиться у будівлі Федерації профспілок на Майдані Незалежності.

«Ми тут зараз сформуємо штаб і де він буде знаходиться? У будівлі (федерації) профспілок», – сказав Тягнибок.

Ряд українських телеканалів показав групи протестуючих, що знаходяться у внутрішніх приміщеннях Київської міськадміністрації.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Як повідомив раніше УНІАН, група молодих людей в неділю також увірвалася в Будинок профспілок у центрі Києва. Ці молоді люди, деякі з них одягнені у футболки з символікою ВО "Свобода", спочатку зламали камери спостереження, встановлені над дверима центрального входу в Будинок профспілок, потім розбили скло, відкрили двері і увірвалися у приміщення.

Джерело: УНІАН

Читайте також: