fbpx
Політика

Арсеній Яценюк: Завтра ми почнемо з пікету Кабінету міністрів України

За словами одного з лідерів української опозиції Арсенія Яценюка, у опозиціонерів на завтрашній день є чіткий план. Арсеній Яценюк говорить про те, що завтра відбудеться пікетування українського Кабміну.

«У нас є чіткий план на завтрашній день. Завтра ми почнемо з пікету Кабінету міністрів України», – заявив Арсеній Яценюк і додав, що «наша основна політична вимога на завтра – відставка уряду». Крім того, Арсеній Яценюк підкреслив, що «наше основне завдання – відставка Януковича, але початок цієї відставки – відставка уряду Азарова- Януковича».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Лідер фракції "Батьківщина" раніше розповів про створення штабу національного опору, а також про підготовку всеукраїнського страйку. «Три опозиційні партії ухвалили спільне рішення про формування штабу національного опору. Ми почали підготовку до всеукраїнського національного страйку», – заявив Арсеній Яценюк.

Лідер «Батьківщини» також зазначив, що опозиція виступає за одночасне проведення в Україні дострокових парламентських і президентських виборів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: