fbpx
Політика

Синові Януковича шкода постраждалих на «Євромайдані»

Син президента України, нардеп від «Партії регіонів» Віктор Янукович дуже шкодує, що незаслужено від силовиків постраждали люди на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада. Він вважає, що до бійок мітингувальників з міліцією призводять дії провокаторів. Про це Віктор Янукович-молодший написав на своїй сторінці в Facebook.

«Те, що я побачив у новинах, мене дуже стурбувало. Кожен з нас має право захищати свою точку зору будь-яким законним способом. Але, в той же час, як можна пояснити те, що після оголошення студентськими лідерами про перенесення акції та розбір сцени, на місці залишилися, можливо, активісти, які аж ніяк немирно повели себе щодо правоохоронних органів?» – заявив Віктор Янукович-молодший.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Водночас він упевнений, що для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом в Україні має бути політична стабільність. Але деякі політичні сили її, на жаль, розхитують.

«Не складно зрозуміти, кому це було потрібно в ситуації, коли ми продовжували і продовжуємо рухатися в бік Європи, коли керівництво держави веде складні переговори, відстоюючи інтереси України, щоб зберегти політичний, економічний і соціальний статус країни. Тим, хто кричить на всіх перехрестях про прагнення до Європи, але в той же час веде активну пропаганду в бік дестабілізації держави. Обов’язковою умовою підписання асоціації з ЄС є політична стабільність», – резюмував син президента.

Читайте також: