fbpx
Політика

Микола Азаров: «Нам належить протягом двох тижнів провести предметні переговори з Російською Федерацією»

Сьогодні ввечері в ЗМІ наводяться слова глави українського уряду Миколи Азарова, сказані ним в ефірі телеканалу "Інтер" в неділю. Як зазначив Микола Азаров, Україна і Росія протягом двох тижнів проведуть переговори.

«Нам належить протягом двох тижнів провести предметні переговори з Російською Федерацією щодо тих програм, які ми обговорювали вже не раз і виробити ті показники, нормативи, які дозволять нам зробити бюджет 2014 року», – повідомив глава українського уряду Микола Азаров.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, що раніше Микола Азаров в інтерв’ю ТСН заявив, що «якби учасників "Євромайдану" хвилював курс гривні, вони б продовжували навчання, роботу, а не виходили на Майдан. Будь-яка дестабілізація політичної ситуації впливає, насамперед, на наші економічні показники, в тому числі і на валютний курс». Глава українського уряду підкреслив, що «втрата курсової стійкості, валютної стабільності – не тільки підвищення витрат наших виробників, але і підвищення витрат бюджету…».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«…Природно, зміна курсу призведе до реальної втрати купівельної спроможності», – резюмував прем’єр-міністр України.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: